понеділок, 20 березня 2017 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення 
про оприлюднення проекту 
регуляторного акта

      Парафіївська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, що належать до комунальної власності Парафіївської селищної радиз метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Зміст проекту: проектом регуляторного акта передбачено затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств, установ, закладів, що належать до комунальної власності Парафіївської селищної ради.
Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, до якого надсилаються зауваження та пропозиції:
Парафіївська селищна рада,
вул. Тараса Шевченка, 95, смт. Парафіївка, Ічнянський район, Чернігівська область, 16730; тел. (04633) 2-41-42;
e-mail: parafiivkasel_rada@ukr.net
Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть розміщені на веб-сайті Парафіївської селищної ради - http://www.parafiivska-rada.org/p/blog-page_9.html, не пізніше п’яти робочих днів з дня оголошення про оприлюднення.
Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.