вівторок, 22 січня 2019 р.

ОГОЛОШЕННЯ !

Відповідно до розпорядження селищного голови №8 від 21.01.2019 року скликана тридцять восьма сесія Парафіївської селищної ради сьомого скликання, яка відбудеться 01 лютого 2019 року о 14 годині в приміщенні селищної ради.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

  1. Про затвердження договору укладеного між Парафіївською селищною радою та Ічнянською районною радою.
  2. Про затвердження договору укладеного між Парафіївською селищною радою та Ічнянською районною радою.
  3. Про затвердження договору укладеного між Парафіївською селищною радою та Чернігівською обласною радою.
  4. Про затвердження договору укладеного між Парафіївською селищною радою та Чернігівською обласною радою.
  5. Про передачу іншої субвенції до районного бюджету.
  6. Про передачу іншої субвенції до обласного бюджету.
  7. Про внесення змін до Програми «Цукровий та нецукровий діабет» Парафіївської селищної ради на 2018-2022 роки.
  8. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Парафіївський ЦПМСД» на 2019 рік.
  9. Про внесення змін до рішення тридцять шостої сесії селищної ради сьомого скликання від 14 грудня 2018 року №340 “ Про селищний бюджет 2019 року ”.
  10. Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність Парафіївської селищної ради.
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Іваницькій ЗОШ I-III ступенів.
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Южненському ДНЗ «Сонечко».
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Іваницькому ДНЗ «Сонечко».
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Парафіївському ДНЗ № 1 «Малятко».
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Парафіївському ДНЗ № 2 «Сонечко».
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Мироненко Олені Володимирівні.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Мироненко Олені Володимирівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Курко Любові Григорівні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність Кузнецовій Вірі Сергіївні.

Селищний голова В.Ф.Карпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар