четвер, 23 серпня 2018 р.

Обласна акція "Я - громадянин України"


    Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.
     Парафіївська селищна рада прийняла участь в урочистій церемонії підняття Державного прапора України, яка відбулася 23 серпня 2018 року на території Національного історично-культурного заповідника “Качанівка”.                                                        
         В рамках обласної акції «Я — громадянин України» відбулося вручення паспортів громадянина України юнакам та дівчатам, яким виповнилося 14 років і які вже мають досягнення в навчанні, мистецтві та спорті, активні в громадському житті.

Для участі в урочистостях запрошені Димчук Надія та Іващенко Аліна, учениці Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ст., які є переможцями різних олімпіад та конкурсів. Вони з нетерпінням чекали цей момент, коли візьмуть у руки найголовніший документ у своєму житті – паспорт громадянина України. Відчували хвилювання і батьки, дивлячись на своїх дітей, які сьогодні отримають паспорти, стануть повноправними громадянами України. Це їхніми молодими руками творити майбутнє країни.

         В цей особливий для молодих людей день селищний голова Карпенко Валентина Федорівна, побажала їм гідно нести ім’я громадянина України, наповнювати новим змістом патріотичний обов’язок – творення історії незалежної української держави.