пʼятниця, 6 жовтня 2017 р.

Урочисті проводи призовників

          06 жовтня 2017 року в селищному Будинку культури відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2017 року на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Дана подія  - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків -  викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.
         Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив селищний голова - Карпенко Валентина Федорівна, яка побажала юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку. У ході церемонії новобранцям селищний голова вручила подарунки.

      Із напутніми словами звернувся до призовників комісар Ічнянського районного військового комісаріату – Кацалап Василь Іванович зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. А ще побажав, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.

         До молодого поповнення українського війська з побажаннями дружби і легкої служби звернулася людина, яка не на словах знає, що таке виконувати свій військовий обов’язок. Мобілізований  військовослужбовець , який нещодавно повернувся із зони дій в АТО Тарас Шевченко  у своєму виступі наказав хлопцям  гідно захищати нашу землю і повернутися до своїх рідних.  Адже армія - це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.

        Благословив завтрашніх солдатів на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя Настоятель Свято-георгіївської і Свято-миколаївської української православної церкви Київського патріархату Отець Михаіл та кожному подарував натільний хрестик та ікону, як символ оберегу.

          До всіх побажань та привітальних слів, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися учні Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці дитячої музичної школи, учасник художньої самодіяльності і порадували присутніх своїми яскравими виступами.

            Сьогоднішні призовники були головними героями свята, а завтра всі, як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми  солдатами.


Л.К.Пікуль-Дряпко, 
спеціаліст загального відділу Парафіївської селищної ради   

Немає коментарів:

Дописати коментар