середа, 10 травня 2017 р.

Відзначення ДНЯ ПАМ'ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ

День пам»яті і примирення відбувся біля пам»яника 504 воїнам односельцям в центрі селища.Учні ЗОШ 1-3 ступенів та керівники пройшли парадною ходою, вшанували пам”ять про загиблих воїнів покладанням квітів до пам”ятного знаку та до могил невідомих солдат. Селищний голова Карпенко Валентина Федорівна у промові вшанувала пам”ять про тих, що не повернулися з війни, а віддали своє життя за наше мирне небо, під яким ми жили майже 70 років.

9 Травня це особливий день для ветеранів, яких залишилось так мало і за звичаєм в Будинку культури відбувся тематичний концерт “І пам”ять серця, і вічний смуток”. Організував свято творчий колектив Будинку культури . Участь приймали учасники клубних формувань, учні Парафіївської ЗОШ 1-3 ст., вихованці дитячої музичної школи, діти дитячого садочка “Малятко” Свої вітання для ветеранів висловила селищний голова Карпенко Валентина Федорівна. В заході прозвучали тематичні пісні воєнних років та сучасні, поставлені інсценізації на тему початку війни та материнська туга за загиблим сином. Ансамбль “Калинонька”виконав прекрасні пісні “Журавка” та “Вєточка черешні”. Цікаві танці від музичної школи принесли в концерт особливого настрою. Учні привітали ветеранів віршами та квітами.
Не забули згадати і тих бійців, які зараз захищають східний кордон нашої держави. Для них звучали пісні від естрадних виконавців аматорського колективу Парафіївського Будинку культури.



 


Немає коментарів:

Дописати коментар